HBTQI

Ingen Pride-parad för mig

Hej!!
Jag längtar efter er!! Jag längtar efter att få blogga och att jobba med mina övriga sociala kanaler så som jag brukar. Som jag tidigare ältat så finns inte tiden just nu. När ma flyttar får man helt enkelt unna sig lite Social-media-fritt ett tag.. Men förhoppningsvis så blir det lite lugnare i morgon och då kommer ni få hänga med mer 🙂
Natten tills idag sov vi i lägenheten för första gången. Vilket lyckorus. Sängen levererades i går kväll och det är ju magiskt med en ny stoooor säng. Det är så mycket fix kvar att fixa i lägenheten och jag skulle vilja påstå att INGET är färdigt. Men vad gör det. Jag älskar ju att pyssla hemma. Jag ska skynda långsamt med inredning och sånt.

Idag blev et inget Pride och ingen parad. Jag är inte jättemycket för det där så jag har som sagt passat på att göra annat. Om en stund ska vi dock göra oss i ordning för en kväll ute på Josefinas där det vankas Pride fest 😀 Hoppas vi ses i minglet!!

 Mina två absolut bästa vänner. Jag älskar er <3  Jag och challe satt på min innergård och åt sushi samt alkoholfritt bubbel (det råkade bli alkoholfritt haha)  Outfit från Nelly!! så härligt med alla dessa färger 

<3 <3 Under schlager kvällen i Pride park

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *