Bloggflöde

It’s moving day!!

God morgon mina hjärtan!
Det mest stressande jag vet är när hela ens liv ligger nere i lådor och man har ingen aning om vart saker och ting finns… Jag vaknade just upp i sängen (som snart ska kastas) i den gamla lägenheten bland en massa lådor, säckar och högar bland kläder. Inte så glamouröst och nice. MEN idag kommer vi somna gott i vår nya specialbeställda säng i NYA lägenheten. Åhhh vad jag längtat efter detta. Så fort jag är klar på kontoret kommer vi köra de sista kartongerna till nya lyan. Känns så skönt att slippa att flytta möbler från den gamla lägenheten då allt ska kastas. Det är något speciellt med att få köpa allt nytt <3 Kanske jag borde göra en liten vlogg om allt detta? Jag får ju så mycket frågor om jag kan ladda upp lite videos här på mig och tjejen. Vi får helt enkelt se hur det blir och om tiden räcker till 🙂
Ha nu en underbar fredag så hörs vi nog från nya lyan sen.
Puss och kram!!

ett par bilder från ett vackert slott jag hitta <3 Klänningen är från A By Anna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *