Resor

Jag åker på en Pressresa ner till Tel Aviv

Hej älsklingar! <3
Jag har helt och hållet glömt att berätta för er. Det är nämligen så att jag är bjuden ner på en pressresa till Tel Aviv. Det är en PR-byrå som fastnat för mitt innehåll som bjudit ner mig. Med mig har jag min fotograf (aka fastmö) samt en branchkollega. Det ska bli såååå kul. Vi kommer ha en hel vecka där nere så förvänta er fint innehåll i mina sociala kanaler. Så roligt att jag äntligen kan åka. Det är ju fler byråer som bjudit med mig på pressresor, men jag har inte haft plats för det i schemat, men nu så. Tusen tusen tack för detta. Jag är såå taggad. Vi åker den 11/6 och jag kommer berätta mer för er när det närmar sig. Har ni varit i Tel Aviv? Detta är min första gång och jag vill så gärna ha tips. Vi kommer få olika aktiviteter av byrån, men tid för egen utforskning finns såklart hehe 🙂
Ska ni resa något i sommar? Vart i så fall? <3

Min undebara spetsbakelse till klännign finns NU på Zara. Köpte den i alla färger. 599 kr KAP. Helt kär i den. Älskar dem små smyckesdetaljerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *