Allmänt

Jag älskar att bo i Norra Djurgårdsstaden

Hej älsklingar!
Idag blev det en kort dag på kontoret eftersom att Sverige firar sin dag i morgon 😀  Halvdagar kan ändå vara det bästa. Man är så sjukt effektiv under dem timmarna man jobbar. Eller jag funkar så i alla fall! Efter jobbet blev det en shoppingtur på stan med hjärtat. Jag köpte ett par fina blusar och ett nytt stativ till min kamera. Som jag längtat efter det. Mitt andra stativ har min bästis fått 😀 Nu ska jag kasta i mig lite tidig middag för att sedan gå ut på en långpromenad. Det är sån lyx (som jag tjatat om detta) att bo i Norra djurgårdsstaden. Ett stenkast ifrån Stureplan och bara ett par meter ifrån härlig natur och djur. Kolla bara bilderna från gårdagens promenad. Hur underbart är det inte? I min situation hade jag aldrig klarat av att bo långt utanför stan. Det skulle ta alldeles för mycket tid för att åka in på möten, events, galor och så vidare. Att bo såhär passar mig så bra! Ha en fortsatt fin tisdag hjärtan

Fick hem en hel låda med Froosh ” think beach, drink peach” och deras nya smak. Denna är helt klart min nya favorit!! Så enkelt att ha med sig ett sådant mellanmål. MUMS!

One thought on “Jag älskar att bo i Norra Djurgårdsstaden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *