Bloggflöde

Jag är alltid påväg och jag vet vart jag ska.

Efter gymnasiet var en tid som jag var himla förvirrad, osäker och väldigt väldigt ostabil. Jag hade ingen vardag, inga rutiner och var osäker på precis allt. Allt ifrån i vilken stad jag ville bo i . Vid denna tid hade jag lägenhet i både Stockholm och Göteborg. Jag var osäker på min sexuella läggning och jag var osäker på vart jag ville karriärsmässigt. Allt stod stilla förutom tiden.  Men allt löser sig. Och det har det ju gjort. Om jag kunde gå tillbaka och hälsa mitt 18-åriga jag någonting så skulle jag säga ”ta det lugnt, allt kommer falla på plats och du behöver inte känna någon som helst press från något håll. Det tog mig några år innan jag kunde känna mig bekväm i mig själv och vilken riktning jag önskade att mitt liv skulle ta. Jag har fler gånger pratat om att man måste starta på botten för att ta sig uppåt. Det är så sant! Livet är tufft och kämpigt, men tyvärr finns det ingen genväg. Du har makt över ditt eget liv och det är bara DU som kan göra något åt DIN situation. Ingen annan. Sitt inte och vänta på att dröm-jobbet ska ramla ner från himlen för det gör det inte. DU måste kämpa och ligga i. Ja, det är en tuff värld vi lever i med en hård konkurrens. Men allt löser sig bara man visar vilja, medmänsklighet och kämparglöd. Jämför dig inte med någon annan, det är inte viktigt. Jämför dig med dig själv.

Jag är så stolt över mig själv. Jag är stolt över att jag kommit dit jag har kommit och att jag har kompetens nog för att jobba med allt det jag gör på en och samma gång.
Jag älskar det jag gör och den jag har blivit. Jag har formats utefter mina egna mål, drömmar och visioner.
Tack och puss!

Nu jobb följt av spännande events ikväll!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *