Allmänt

Jag är tillbaka – med egen domän!

Hej älskade ni!
Och tusen tack för alla fina meddelanden på instagram, snapchat och mail. Inte trodde jag att ni skulle sakna min blogg sååå mycket! Min domän www.emmajennies.se har jag haft i ett år, men jag har inte kickat igång min egen blogg förrens nu. Kände att det var dags efter att finest försvann. Jag fick två erbjudanden om att gå över till stora portaler, vilket kändes smickrande. Men jag lyfte på hatten och tackade för mig. Nu vill jag i alla fall prova att vara på emmajennies.se och se hur det funkar.
Kommer vara en hel del pill med bloggen framöver och hade det inte varit för min fina vän Jennie (klick) så hade det aldrig funkat. Hon är GRYM. Behöver ni hjälp med era sidor så kontakta henne 🙂
Det känns så bra att vara tillbaka och ännu bättre är det att hela (finest) arkivet är med mig!!
Vi hörs hjärtan! Måste kicka igång denna jobbdag. Puss!

 

One thought on “Jag är tillbaka – med egen domän!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *