Bloggflöde

Jag hade 4 helt annorlunda år i Göteborg…

Hej läsare!
Har haft ett minst sagt hektiskt dygn här i Göteborg, men det får jag skylla mig själv lite för också.. Jag hade inte behövt gå upp 07:30 i morse, men jag ville passa på att återuppleva staden jag bodde så änge i igen. Kan inte förstå att jag faktisk kallade Göteborg mitt hem i hela 4 år. Jag hade världens finaste lägenhet och världens bästa liv (tyckte jag då). Jag hade INGEN aning om att mitt liv skulle se ut SÅHÄR 10 år senare (fast vem vet hur ens liv kommer att förändras?). Skulle någon ha sagt till 16-åriga Jennie att ”om några år kommer du bli tillsammans med en tjej och bo i Stockholm” hade jag skrattat dem i ansiktet. Inte för att jag skulle ”vända sida” utan enbart för att det var så långt ifrån mitt liv jag hade då och hur jag hade visualiserat mitt framtida liv. Jag älskade min pojkvän, vår lägenhet och mitt liv. Tänk vad livet kan förändras….
Hur som helst så traskade vi idag igenom stan, upplevde gamla minnen, min gymnasieskola och en massa hak man hängt på genom åren.  Jag kunde inte låta bli att tänka på ”tänk om jag hade stannat här och fortsatt leva så som jag gjorde”…

Jag känner inget för Göteborg längre. Jag skulle aldrig någonsin vilja flytta tillbaka hit. Jag älskar Stockholm och övriga VÄRLDEN för mycket för att kunna flytta till lilla Göteborg IGEN. Jag har inte velat åka tillbaka till denna stad av flera anledningar bland annat jobbiga minnen. Men nu blev det annorlunda när jag skulle hitt för tv-jobb.
Här kommer lite bilder från min dag i Göteborg.
Puss hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *