Bloggflöde

Jag krossade hans hjärta i Dubai..

 Idag har jag och älskling hört dem mest sjuka historierna, men som jag tidigare sagt så kommer jag ta allt detta när vi kommer hem 🙂 I morgon blir det vår sista heldag här. Hade jag inte längtat ihjäl mig efter vår katt, mina rutiner och vår lägenhet hade jag kunnat stanna här hur länge som helst (näst intill). Dubai har behandlat oss på bästa sätt och jag lovar att jag snart kommer tillbaka. En liten historia kan jag faktiskt berätta för er redan nu…

I söndags var jag och M ute i öknen tillsammans med en guide. Under vår tur pratade jag en hel med vår guide och både jag och M ställde intressanta frågor till honom som vi såklart fick svar på. När vi reser är vi väldigt kulturella och vill veta såå mycket som möjligt om människorna och staden vi besöker. Såklart frågar vi aldrig privata saker, utan bara generella frågor. Hur som helst ville guiden aldrig släppa av oss på vårt hotell när turen var över utan han ville hänga, dricka drinkar och ja umgås… Till slut blev jag och M så toanödiga att vi bad han snällt att köra oss hem igen. Det var såklart inga problem MEN så fort vi hoppade ur bilen kramade han om mig och sa ”vi ses igen” *blink*. Vi stängde dörren och jag hade en ny följare på Instagram. Guess who..?. Ja just precis, vår guide! Han skrev hela kvällen om precis allt. Han frågade hela tiden när jag och han och jag skulle ses. Han ville ta mig ut på en romantisk tur i öknen och han påpekade hela tiden att jag skulle komma ensam. Såklart var inte detta aktuellt för mig. NEJ NEJ.. Innan han började bli lite för på frågade jag han snällt om jag och Maria kunde få ta en natt tur i öknen tillsammans. Men det var såklart inte aktuellt för honom… Jag slutade att svara eftersom han blev allt för på och började kalla mig för hans älskling. Samma kväll jag slutade svara dök han upp på VÅRT hotell och tog bilder på att han stod utanför och väntade på att jag skulle komma ensam. Där var gränsen nåd.. Jag kände ett obehag och blev rädd. Som tur är är hela vårt hotell bevakat med ett flertal vakter så jag kunde ändå känna mig trygg.

Nåväl.. Var försiktiga, det ska jag vara. Och det är jag alltid <3
Här kommer lite bilder från ikväll (bilder tagna med min Iphone XS Max)

Vår butler körde oss till Dubai Mall. Vi brukar alltid utgå från denna plats eftersom det ligger precis vid ALLT man vill se och göra i Dubai. Vi bor ca 15 minuters promenad härifrån.  Här blev vi lämnade och hämtade av Butler nr 2 inne vid entrén i Dubai mall. Denna man är såå söt. Han kör runt på oss, bär vår shopping och tar oss vart vi vill. Butlern väntade till och med när vi gjorde ett stopp för maccaron och capucchino Sedan blev det middag. Faktisk på en restaurang vi besökte häromdagen 🙂 Tror varje sushi bit kostade typ 30 sek.. så dyrt, men definitivt värt detMin kärlek och skatt Mums, mums, mums  Dubai är lika vackert dag som natt

One thought on “Jag krossade hans hjärta i Dubai..

  1. Det ser annorlunda ut i olika kulturer. Många män i mellanöstern har en annan syn på västerländska kvinnor och turister i allmänhet. Du borde troligen täcka håret till att börja med, för att mera smälta in. Ta seden dit du kommer, så att säga. Men du skulle bara behövt säga direkt att du inte var intresserad i det nämnda fallet, eller sagt att du redan var i ett förhållande, för att han skulle slutat. Samtidigt gillar jag inte att du tar på dig rollen som ett offer heller bara för att en man visar intresse för dig. Skriver att du kände dig rädd och beter dig som om du blivit hotad eller dylikt…

    Jag har själv enbart negativa erfarenheter av kvinnor. Två gånger har jag blivit förtalad av tjejer, som alla då trodde på direkt just eftersom det var tjejer. En var en livslång mobbare som börjat mobba mig redan i mellanstadiet och den andra en psykiskt sjuk kvinna med drogproblem. Speciellt andra kvinnor, tog deras parti direkt och överöste en med hat. När det sen framkom att de ljugit, tog de andra kvinnorna ändå inte avstånd från dem. Antar att det ingår i feminismen och allas lika värde att alltid ta parti för ett kön istället för godhet eller elakhet. Numera är jag helt övertygad om att massor av kvinnor som påstår sig ha blivit hotade, våldtagna etc, ljuger. Att det är väldigt vanligt. Särskilt efter debattartiklar, som skrivits just om detta fenomen. Och att de flesta då väljer att tro på det, innan sanningen framkommit.

    Det jag önskar alla kvinnor kunde göra, är att alltid ha ett öppet sinne och aldrig döma någon innan alla fakta kommit fram. Och att alltid ta avstånd ifrån dåliga människor som gör ont mot andra – oavsett vilket kön dessa har. För nu är det inte så. Nu är kvinnor alltid små oskyldiga söta offer och män alltid stora onda förövare. Och lev inte på rollen om att spela offer, då det inte är något gulligt alls, utan försök vara så självständig som möjligt. Försök att inte behöva någon, så slipper du samtidigt bli besviken.

    Det är just den sortens kvinnor som jag har berättat om här, som förstör för alla andra som verkligen har blivit utsatta för hot, våld, etc. Därför borde det vara ännu större anledning för er andra att ta avstånd från dem. Det vore det naturliga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *