Bloggflöde

Jag och min bästis på grönan.

Idag mötte jag upp min bästis i Gamla stan för att ta djurgårdsfärjan över till gröna lund. En perfekt dag för detta äventyr. Stockholm bjöd på 23 grader och strålande sol. Väl på grönan drack vi kaffe, käkade langos och spelade. Ingen vinst för oss, men kul ändå. Gröna lund för mig betyder Langos och spel. Så är det bara 🙂 Allvarligt talat så hade jag ej pallat gå runt med en stolor geisha under armen i denna hetta hehe OM jag hade vunnit då vill säga.. Efter gröna lund gick vi därifrån och tog den vackra promenaden tillbaka till Östermalm. Tack Stockholm för att du visade dig från din bästa sida idag 🙂

Vi hade verkligen en toppendag tillsammans som avslutades med middag på mitt favoritställe, men mer om det i morgon.
Nu måste jag sova för i morgon ringer klockan redan 05. Gissa vart vi ska?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *