Bloggflöde

JAG SKA FLYTTA

Hej godingar!
Jag har precis vaknat upp från en powernap som inte var planerad. Somnade helt enkelt i sängen med mobilen på magen. Vaknade 1,5 timmar senare. Jag tror någon var riktigt trött. Det har varit så mycket det senaste och inte minst idag. Alla spänningar släppte tidigare och detta gjorde mig så trött.
Idag var jag nämligen och skrev på kontrakt på min NYA lägenhet. Jag har verkligen kämpat för denna. Jag är så så glad. Jag kan liksom inte beskriva glädjen. Känner mig helt euforisk. Lägenheten ligger väldigt nära där ja bor nu och är på hela 65 kvm. Allt är bara perfekt. Kommer nog stanna i denna lägenhet tills mina småttingar ploppar ur. Jag är som sagt så glad.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ski vi ut och skåla i bubbel för att fira <3

Mycket nervös Emma Jennie tidigare idag..

2 thoughts on “JAG SKA FLYTTA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *