Bloggflöde

Kärleksevent hos Thomas Sabo

Hej vänner!
Efter dagens jobb inne på kontoret i stan åkte jag och M till Thomas Sabos omgjorda butik i Täby centrum. Denna lilla pärla till affär hade så mycket fint att erbjuda alla som vill köpa en fin alla hjärtans dag present. Eftersom jag var där som influencer (på jobb) fick jag med mig en fin gåva i sterling silver. Utöver detta fick vi med oss en lyxig goodiebag. Såna här events är så roliga att gå på. Vi bjöds på en massa god mat och gott bubbel. På plats träffade jag även några underbara influencer-vänner <3

Nu ska vi beställa mat från Wolt och mysa hela kvällen <3

   såhär nöjd var jag när vi gick ifrån butiken 😀
– Detta är ett betalt samarbete tillsammans med Thomas Sabo –

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *