Bloggflöde

Konferens på ett slott

Hej fina läsare!
Nu ska vi snacaka vackra slott igen. Men vid det här laget lär ni känna till min otroliga kärlek till slott och vackra hus. Min högsta önskan är ju såklart att bo på ett slott. Men om jag ska vara helt ärligt så skulle jag aldrig våga det själv. Inte för att jag är spökrädd utan för att det skulle vara så stort och ensamt. Om min sambo hade kunnat tänka sig att bå på ett slott eller på en herrgård hade vi flyttat direkt. Men tyvärrär hon mer än stadsmänniska…

Hur som helst så älskar jag att hänga på slott, övenatta på slott och att ha fester på slott. Vi kommer ju att gifta oss på ett slott också 🙂 men det vet ni ju redan. I detta inlägg vill jag tipsa er om ett fantastiskt vackert slott som ligger en timma från Stockholm. Detta slott är perfekt för en härlig konferens tillsammans med kollegorna. Slottet heter Johannesbergs och i ena salen rymms det så många som 225 personer. En konferens på detta slott kommer inte bli en vanlig konferens. Den kommer bli bättre än så. På Johannesbergs slott finner ni rymliga och härliga lokaler i en historisk miljö där all utrusning som du behöver finns. Slottet ligger nära Stockholm och med bara 20 minuters bilresa från Arlanda. Med det sagt är Johannesbergs slott den perfekta platsen för dig att att ha en konferens på vart i världen du än befinner dig. Läs mer på deras hemsida vetja 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *