Bloggflöde

Kunskap är makt

God morgon läsare!
Ny vecka och en mycket speciell sådan väntar mig. Det är nämligen så att jag är färdig med termin två av tre i skolan på onsdag. Detta känns givetvis hur bra som helst. Som jag sagt innan så är beslutet att sätta sig i skolbänken igen det bästa jag gjort och jag har fått så många öppningar i livet sedan dess. Kunskap är makt😃 Så på onsdag är det redovisning i skolan och sedan går jag officiellt på sommarlov. MEN jag har ju sommaren planerad redan hehe. Jag kommer jobba en hel del på kontoret, resa till Berlin, London och en hel del runt om i Sverige. Men jag är taggad! Det känns så bra. Idag väntar kontoret ett par timmar och efter det ska jag iväg på ett spännande och annorlunda event. Kul 😃
Ha en fantastisk måndag fina ni!

One thought on “Kunskap är makt

  1. håller med, mitt bästa beslut plugga omgång 2. Tycker det är ambitiöst att du jobbar vid sidan av, mer än hälften i min klass gjorde inget. Jag jobbade mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *