BloggflödeFestligheter

La Nonna – Kungsholmen

Hej raringar!
Nu ska jag berätta om min onsdagskväll som jag spenderade på en nyöppnat Italiensk restaurang – La Nonna. Ni hittar denna fantastiska restaurang på Fleminggatan 45 (Kungsholmen). Det var min underbara vän Anna som bjöd in till denna ljuvliga kväll där jag och ett gäng fantastiska influencers avnjöt en 5-rätters meny från det Italienska köket. Till detta drack vi såå goda viner och bubbel. Jag känner på mig att ”La Nonna” kommer bli mitt andra vardagsrum hehe.
Kvällen var såååå trevlig och det var längesedan jag skrattade så mycket under en  middag. Timmarna bara flög iväg och helt plötsligt var klockan strax innan elva. Jag längtar redan till nästa influencer-middag med dessa <3
Här kommer ett gäng bilder från min onsdagskväll

Fina fina vän. Tusen tack för denna fina inbjudan. smårätter som detta kan ju vara det godasteen variant av mozarella. YUMFina bordskompisar 🙂 alltså dessa två är sååå underbara

Risotto och lamm. SÅÅÅ gott och min favvo!! Tryffelpasta – såklart!!två andra finisar

One thought on “La Nonna – Kungsholmen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *