Resor

London, du älskade stad.

I morse vaknade jag och M av att det knackade på dörren. Tydligen hade jag beställt roomservice med frukost till klockan halv åtta. Tydligen hade jag helt och hållet glömt bort detta. Men det var hur som helst en treblig överraskning 🙂 Efter frukosten tog vi taxin till Monument-området och skygarden. Ni vet ju att jag älskar denna plats. Att dricka kaffe under tak i en trädgård på flera meters höjd uppe i luften är magiskt <3 Efter detta gick vi vidare till Louis Vuitton butiken för att klämma på en väska jag länge funderat på att köpa. Vad tror no jag kom ut med? en väska eller tomhänt?
När vi var klara på stan åkte vi hem till bästis för att se hennes nya lyx-lägenhet i Kensington. wow vad fin den var. Jag blev tårögd. Ni ska givetvis få se alla bilder från dagen, men just nu får ni se dagens look:

Ha det fint så länge älskade ni <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *