Bloggflöde

LYKO OLAPLEX – Rabatt

God morgon finisar <3
Jag har äntligen fått prova superprodukten Olaplex. Mina vänner har ju pratat om denna magiska hårprodukt i flera år. Men jag har varit så nöjd med mina tidigare behandlingar så jag har inte fått för mig att testa. Men nu har jag gjort det. Wow. På bara två behandlingar känns mitt hår så mycket starkare och kraftigare på något sätt. Just nu har Lyko kampanj på Olaplex och i detta fina paket som jag fick hem häromdagen ingår just:
Olaplex No3 
Reparerande hårbehandling med unik innovativ formula som sammanlänkar hårets svavelbindningar. För konsumentbruk, används 1 gång i veckan.

OLAPLEX NO.6
är en styling leave-in creme som skyddar, reparerar, eliminerar frizz och återfuktar alla typer av hår.

Utöver dessa två produkter får man också med en utredande hårborste. Perfekt! Jag är såld <3

Ni kan köpa olaplex och en massa andra grymma produkter på LYKO här (klick). 
De har en massa kampanjer och erbjudanden på deras site.

Nu ska jag springa iväg på ett spännande möte på Stureplan, sedan blir det att skapa innehåll till mina medier hela dagen. Ha en fin fredag kära ni 🙂

(inlägget innehåller adlinks)

Dessa tre produkter kan man köpa tillsammans för endast 549 kr. Det är en grym kampanj  Det tycker min lille katt också 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *