Bloggflöde

Midsommar – bara en massa krav

Jag är en person som älskar traditioner, högtider och att fira. Men för mig handlar det inte om själv högtiden i sig utan bara att få vara tillsammans med dem man håller kär. Under dem senaste åren har jag blivit lite ”vrång” på grund av att vårt samhälle har satt så otroligt mycket krav på vissa av våra högtider. Speciellt, jul, nyår och midsommar. Jag har börjat gå tvärt emot och jag har i princip slutat fira jul, slutat fira nyår, påsk och midsommar. När jag själv i framtiden bildar familj kommer jag givetvis återuppta firandet och då fira på ett traditionellt sätt och värna om att bara vara tillsammans och att det är de viktigaste. Midsommar handlar (enligt min uppfattning) bara om yta helt plötsligt och jag klarar inte av det. Jag skulle också kunna hyra ett torp, ett hus med panormafönster i skärgården eller fira midsommar på Franska Rivieran. MEN för mig är midsommar inge tävling om vem som har en mest fotovänlig plats att hänga på, utan enbart om att få vara tillsammans. Tillsammans med dem man tycker om.

Denna midsommarhelg kommer jag arr prioritera att sova, ta allt i min takt och att bara vara. Öva på att vara för mig själv igen. Jag och pappa kommer att umgås hela dagen (inte planerat för han skulle egentligen till Värmland) för att sedan äta klassisk midsommar-middag hemma hos mig. Min sambo har förberett allt här hemma och dagen kommer bli så kravlöst som jag har önskat mig.
Hoppas att ni får en fantastisk midsommar och att ni tar tillvara på stunden tillsammans med era nära och kära <3

Här är lite bilder från när jag sist var i Värmland på upptäcksfärd. Jag, mamma och tjejen letade övergivna hus. Här hittade vi ett övergivet mentalsjukhus där vi inte var ensamma. Nu menar jag att vi var ensamma människor, men inte själar..  visst är det vackert?  fina mamma <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *