Bloggflöde

Min dag i bilder…

Hej hjärtan!
Denna fredag har varit tuff på många sätt…. Men nu äntligen är jag hemma i soffan igen, har en ansiktsmask på och ett glas bubbel i min högra hand. Tidigare idag var vi och mötte mamma vid stationen sedan blev det middag tillsammans med pappa och hans sällskap. Efter detta fick jag och pappsen ett spontant önskemål om att åka iväg till Bromma för att se planen landa. Det är ju en speciell känsla med att vara så nära… Dock ville ej kameran fota när dem var som närmast..
Nu ska jag och mamma skvallra ikapp och försöka bestämma oss för vilka gardiner som ska få pryda lägenhetens alla fönster. Inte så lätt hehe.

Kram på er!!

enkel outfit. Klänning från H&M och sandaler från Primark mozarella pizza kan nog vara det godaste avslutade kvällen såhär. Dock blev det alkohol-rosé för mig hehe

2 thoughts on “Min dag i bilder…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *