Bloggflöde

Min dag i bilder

Jag har haft pappa här precis. Vi har pratat övernaturliga ting, slott och övergivna platser. Som ni redan vet är detta ämnen som jag är djupt intresserad av. I morgon ska jag och pappa på upptäcksfärd. Det ska bli så spännande! Men nu ska jag berätta om min dag. Efter brunchen i morse åkte jag till mälarhöjden och min fina nagelteknolog Michaela (@nailsbymichaella). Hon skapade ju magi som alltid. Kan verkligen inte tänka mig att gå till någon annan salong än Uniiq (eller bara om Michaela flyttar hehe). Idag blev det rosa pärlemor naglar med lite chrome. Så galet snyggt och så galet jag. Efter detta blev jag bjuden på lunch av mitt hjärta. Min favoritsushi. Hon som inte ens äter sushi valde det  för min skull. Det är kärlek det <3 Efter lunchen satt jag och jobbad med lite samarbeten och betalade räkningar. Sen mot kvällen mötte jag en fin och underbar vän jag inte träffat på evigheeter. Vi käkade middag på Vapiano och pratade ikapp om allt sedan sist. Mycket har förändrats för oss båda…

Nu ska jag kolla lite serier och sen sova. I morgon är det midsommar!!! Galet vad tiden springer…

såhär såg mina naglar ut idag. Drygt en månad sedan jag fixade dem sist. och efter!! visst är dem fina? Jag är så kär i dem. mina favoritbitar när det kommer till sushi är helt klart philadelfiaost-rullarna och chilli mayo rullar. Så så gott! Sushi är en av dem få maträtterna jag verkligen kan få cravings efter. Varför är det så? för jag är väl inte ensam..   älskar mitt nya skal fån idealofsweden uppge koden: SEVENFLOWERS via denna länk (klick) och få 20% rabatt på allt ibland kan det var så gott med vin och ibland kan det vara så fantastiskt jäkla gott med vin och idag var det en sån dag… Jag åt en jättegod pasta med svamp. Mums! Nu är jag sådär matkomig man bara kan bli av pasta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *