Bloggflöde

Min favoritstil i sommarvärmen

Att shoppa kläder ute på stan i denna värmen är ingen hit!! Helst av allt sitter jag med datorn mellan två fläktar hemma och shoppar kläder ifrån sängen. Det var exakt detta jag gjorde igår..

Jag var inne och kollade på Johnells som denna text också är skriven med och de har allt i sitt sortiment som man kan önska sig i klädväg.
Johnells är återförsäljare av mina absoluta favoritmärken som är Busnel, Marlene birger och Tory Burch. Men de har givetvis många fler varumärken än så 🙂 Något jag verkligen hade hoppats vara tillbaka ”på modet” nu i sommar är den så kallade ”midi kjolen” och den klassiskt kvinnliga stilen. Jag bara älskar denna typ av plagg och den passar så bra för mig som alltid är på språng. Midi kjolen är ju lika snygg till ett par vita sneakers som till ett par tuffa klackar. Älskar att man kan gå direkt från kontoret till sommarfesten. Det bästa av allt ät ju faktiskt att Midi-kjolen är tillbaka. Den finns i en massa olika material, färger och snitt.  Själv har jag ett tiotal hemma och jag an liksom inte få nog.
Vad är ert favoritplagg nu i sommar? 🙂

One thought on “Min favoritstil i sommarvärmen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *