Bloggflöde

Min fredag

Hej älsklingar!
Nu klockan 19:19 har jag sjunkit ner i soffan, äntligen! Som jag berättade tidigare så har den här dagen bestått av möten, lunch, jobb, hämta paket och ytterligare lite jobb. En stund däremellan hann jag även med lite shopping på Nk och i Gallerian. Kunde inte hålla tassarna borta. Vad jag köpte får ni förmodligen se i framtiden hehe 🙂 Det är alltså kläder! Här kommer min dag i bilder

Kickade igång fredagen med att svara på mail, skicka lite fakturor och planera samarbeten på mina sociala kanaler.  Efter det så traskade jag hit för möten och lunch..  Fick så många frågor om mina hårspännen och de kommer från Kapphal. Älskar dem <3  Lunchen blev nyttig. Exakt så som jag vill ha den. Denna kombo av mat älskar jag <3
Jag mötte senare upp min bättre halva och blivande fru.  Hon åkte till jobbet en sväng och jag åkte hemåt för att…..hämta mängder av paket. Det kom lite fint från Gina <3 Älskar färgerna Sedan ringde det på dörren och det mar mat.se som kom med en leverans som M hade beställt. Efter det så slängde jag ihop middag. Mums!
Nu tar jag helg.
Ta hand om er <3  Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *