Bloggflöde

Min hudvårdsrutin + min dag.

Hej fina läsare!
Ännu en dag har passerat och snart är helgen här. Det är ju egentligen inget speciellt med helg eftersom att jag tar tillvara på varenda dag som att det vore lördag. Efter jobbet idag blev det middag med min M på Pinchos, Kungsholmen. Finns knappt något som slår Tapas.. Eller? Ja det skulle vara min varje-dag-lunch då, Sushi!
Så här har min dag genom mobilen sett ut:På vägen hem hämtade jag upp ett paket från Gina Tricot. Lite pre spring nyheter. Så glad över detta fantastiska samarbete 🙂 Sedan fotade jag min hudvårdsrutin, har tänkt att göra det så länge. So here we go

Min hudvårdsrutin ser i alla fall ut såhär: 

1. Jag tar bort allt smink med Mádaras purifying foam. Allt smink blir verkligen helt borta.
2. Offects är snäll anti aging skrubb som tar bort döda hudceller osv. Denna använder jag på kvällen. Foaming cleanser använder jag på morgonen. Denna kommer också från märket ZO Skin health. Deras produkter ligger omkring 1500 kr styck (+-) Det må låta dyrt. Men detta är riktiga salongsprodukter och de funkar verkligen.
3. CO effector är ett serum från It’s skin. Detta verkar mot åldrande. Den är så lätt och absorberas snabbt av huden. Finns att köpa här (klick)  Detta serum använder jag innan nattkräm på kvällen och innan dagkräm på dagen.
4. Snigelkräm från It’s skin här (klick). Detta är alltså den vita runda burken. Kändes märkligt att smeta ut snigelsekret i fejset. Men den är så lyster och fuktgivande. Älskar!
5. Zo skin’s bästa produkt måste vara deras Daily power defence. Även denna har en hög prislapp (tror den ligger närmre 1900 kr). Denna är magisk. Man blir len som en bebisrumpa – sådär härligt återfuktad och spänstig. Älskar!
6. Efter jag har gjort allt detta lägger jag en ögonmask från Shangpree (även dett K-beauty). Så bra om man lätt blir lite ”puffig” under ögonen. Eller som jag då vill motverka rynkor – i tid. Finns att köpa här (klick) Denna förpackning innehåller 60 stycken ögonmasker. När jag är klar med denna procedur kör jag med min roller från Swiss Clinic, finns att köpa här (klick). När jag gjort detta avslutar jag med att klappa in serum, eller en sheetmask. Lägger en sheetmask ungefär varannan dag.  Denna är min favorit här (klick) . När jag låtit masken värka i ca 15-20 min drar jag av den. Masserar in överflödigt serum, på med nattkrämen och sedan applicerar jag ögonfransserum här (klick) och brow serum här (klick) – båda från Swiss Clinic Det kanske inte är så konstigt att M ropar från sängen varenda kväll ”är du inte klar på toa snart” haha.. Det tar ju sin lilla tid. Men tro det eller ej så tycker jag att det är så mysigt att ha denna stund. Det är lite som terapi. Sedan gör jag ju allt i etapper. Först rengör jag – rollar – pausar med mask och sen kör jag vidare. De dagar jag kör sheetmask har jag tex inga ögonmasker. Osv…

Nu har jag kört dessa produkter (nästintill alla) i snart ett halvår och jag tror inte ni kan förstå skillnaden på min hud. det är som att jag fått en helt NY HY. Den strålar nu och jag har inga som helst komplex för min hy som jag hade innan.
Jag älskar alla produkter så mycket och kan rekommendera dem alla.
Jag har en känslig blandhy. Torr och stram på vintern och lite oljig på sommaren.

Inlägget innehåller adlinks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *