Bloggflöde

Min nya tatuering

Hej bloggen!
söndagar har verkligen sin charm. Förr hade jag jag enbart ångest dessa dagar och allt jag ville var att helgen skulle vara för evigt. Nu är det helt annorlunda. Jag älskar helg, men så fort måndagen kommer är jag mer pepp än någonsin på att vara kreativ och att få jobba 🙂 Idag har jag traskat Östermalm runt, in på alla små mysiga gator tillsammans med en kopp kaffe. Tänk att så lite i livet kan göra mig så lycklig! När jag kom hem tog jag tag i paket-berget som stod intill dörren. Kolla min Instastory om ni är nyfikna på vad jag öppnade 😀
Nu ska jag hoppa in i badrummet för att ha spa. Ett perfekt avslut på en helt fantastisk helg.
Här nedan får ni se bilder på min älskade tatuering <3 Så glad över den.

Blus här (klick) – Byxor här (klick)
Båda plaggen från Na-kd alltså. Uppge min kod EMMAJENNIE15 för 15% rabatt på ALLT. så sköna och helt perfekta kostymbyxor. Jag kommer bo i dem i vinterSååå nöjd. Visst är den fin? Gjord av talangfulla Vicky:  https://www.instagram.com/vicky.ink/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *