Bloggflöde

Fredag, idol, rysningar och kläder

Jag är verkligen inget fan av att kolla på idol på fredagskvällarna, men efter som M kollar slaviskt får det alltid vara på i bakgrunden medan jag jobbar. Ikväll däremot satt till och med jag bänkad då underbara Mariette gästade idol då hon sjöng duett med William. Jösses vad bra det var. Jg fick rysningar över hela kroppen. Till och med Sasha blev alldeles förtrollad. Det är något magiskt med Mariettes röst och dem två tillsammans lät mer än ljuvligt. Heja!!

Men nu till något annat… Som ni säkert redan vet har ju jag ett samarbete med min favoritbutik Na-kd och jag kan ännu en gång erbjuda er hela 15% rabatt på ALLT på deras hemsida. Koden är EMMAJENNIE15 !! Passa på att shoppa allt du velat ha mycket billigare. Detta här nedan är mina favoriter just nu <3
Blus här (klick) – helt perfekt vardagsblus när man vill känna sig lite extra fin.
Kostymbyxorna är helt magiska!! De är sjukt höga i midjan, stretchiga och håller in där det behövs. Så så bra. Mina favoritbyxor – helt klart. Här finns dem (klick)  Fick även byxorna till denna magiska kavaj. jag älskar set. Här finns den (klick) Blus här (klick) Älskar animalprint!! Så skön

EMMAJENNIE15 GER ER 15 % RABATT PÅ ALLT

 

Detta är ett samarbete

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *