Bloggflöde

New York känns som en film

Det känns som jag är i en film. Denna känsla hade jag sist jag var i New York också. Det är väldigt svårt att förklara, men det känns bara inte verkligt. Jag älskar New York och det är en av mina absoluta favoritstäder. De delar nog plats med både London och Rom <3
Nu är klockan strax efter 21 och vi har precis kommit hem igen efter lite drinkar på vårt hotells takterass och en middag här ute i Midtown. Det blev ett besök på en Italiensk restaurang som vi blev rekommenderade,. Anledningen till att vi redan ligger i sängen är för att vi är Såå trötta och galet jetlagade haha. Men det kommer bli så mycket bättre i morgon. Första dagen är alltid tuffast och man får liksom kämpa med att hålla sig vaken.

Drack bubbel och till middag åt jag två förrätter. Föredrar verkligen att äta fler små rätter 🙂 Hur lyxigt ät det inte att ha en sån här underbar takterass?? Älskar mina nya klänning med knyt i ryggen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *