Bloggflöde

Ni är så många som läser bloggen <3

Hej älsklingar!
Oj oj o vad kommentarer har trillat in efter vår resa i Dubai. Statistiken skjuter ihöjden och ni har blivit sååå många. Samtidigt som min instagram växer och blir större varje dag blir ni lädare här i bloggen också fler och fler. Detta är ju bara så kul 🙂 Ska försöka svara på alla kommentarer jag kan. Kommentarsfältet är avstängt, men jag ser alla ändå <3 Fortsätt kommentera, jag blir så glad.

Idag ska jag till kontoret och efter det blir det raka vägen till ett exklusivt event i Täby. Ser så mycket fram emot detta. Min älsking följer med som min plus en. Och på tal om Maria så är det hon som fotar allt mitt content (nästintill allt). Har nämligen fått en hel del frågor om vem det är osm hjälper mig att fota och det är ingen mindre än min kärlek. Försöker få till ett varierat innehåll i bloggen och det är ju det som får den intressant. Att fota på samma plats, alltid vara inomhus med dåligt ljus och så vidare är ju ganska så dötrist.
Nu när ni blivit så många får ni gärna önska inlägg. Vill ni har mer om mig och M? Mer beauty? Eller kanske mer videos? Kom med förslag vetja <3

Idag är jag klädd i bästa www.stylelevel.com

Här (klick) hittar ni min kofta. Älskar den <3  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *