Bloggflöde

Norrköping i helgen

God morgon <3
Nu är snart hela första veckan gjord på Perfect Day Media. Det känns hur bra som helst. Men jag ljuger om jag säger att jag INTE är trött för det är jag. Men jag tror var och varannan människa är det efter ett par lata veckor. Inte sant?
I helgen åker jag och Maria till Norrköping för en getaway tillsammans. Vi ska passa på att fota innehåll till mina kanaler, mysa på hotellets spa, eller snarare rummets spa då jag bokat en svit. Sedan på söndag har vi också planerat att gå på Kolmården tillsammans. Känns som en typisk ”familje-grej” men Maria är så taggad och har tjatat länge. Hon fick aldrig uppleva denna djurpark som barn så nu är det jag som får ta henne dit, inte mig emot dock 🙂

Ha en fin torsdag läsare!
Vi hörs senare

 

Klädd i Veronica Virta, Chimi, Louis Vuitton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *