Bloggflöde

Nu är det jul hemma hos oss

Det är ett väldigt tjat om jul tänker säkert ni, men jag är så exalterad haha. Idag har jag köpt julkulor till min gran styckvis. Bara för att granen ska bli så personlig som möjligt. Maria ville inte ha någon kula så jag fick välja alla själv 😛 Det blev rosa, silvriga, hjärtan och renar. Inredningsbutiken-butiken jag köpte dem på finns nära gallerian i stan. Så värt med fina kulor 🙂 Ni ska få se hela granen så fort den är klar. Det blev ingen värre julmarknad idag utan vi strosade mest runt på NK för att kolla deras skyltningar samt att köpa lite klappar. Det gäller ju att börja i tid. Nu är vi hemma igen och vi har precis tänt det första ljuset. Strax ska vi laga middag 🙂
Såhär har min dag sett ut:

Granen står framför balkongdörren i vardagsrummet. Öppnar den ändå inte nu när det är så kallt.. Lite julfint i köket Idag jar jag sett ut som en isbjörn. Älskar denna pälsen <3 (såklart fejk)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *