Bloggflöde

Nya marmor ljuslyktor

Detta är ett betalt samarbete tillsammans med Homezan.se

Min kärlek och intresse för att inreda vår lägenhet fortsätter. Mitt senaste tillskott i inredningsväg är tre stycken nya ljushållare. Att inreda med marmor är något jag älskar och jag hoppas att det aldrig kommer gå ur tiden 🙂 Mina tre nya ljushållare kommer ifrån www.homezan.se och dem säljer allt man kan tänka sig inom hem och inredning. Jag är en sådan person som tänder ljus året om. Helst ska det vara doftljus med dova dofter. Helst vanilj, musk eller cocos. Ljus ger en sådan oerhört härlig mysfaktor och får mig att slappna av. Så har det alltid varit.
Nu inför alla hjärtans dag har jag faktisk shoppat upp ett helt lager med både doftljus och olika ljuslyktor. Det är ju så kul. Ljuslyktor kan ju faktisk lyfta mysfaktorn i vilket rum som helst. Här nedan får ni se lite bilder på mina nya marmorklot. Älskar som sagt att inreda med marmor. Både mitt matsalsbord i vardagsrummet och i köket är av just marmos. Lika så bänkskivor och övriga platser här i hemma. Tröttnar aldrig.
Är ni också sugna på dessa otroligt fina klot så hittar ni dem via denna länk här (klick) 

 

Hur bra passar dem inte hemma hos oss? Älskar tyngden i dessa ljushållare. Perfekt present till alla hjärtans dag. Jag köper ju gåvor till alla mina nära under denna dag. Tror mamma hade älskat att få dessa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *