Bloggflöde

Nytatuerad

Hej raringar!
I skrivandets stund har jag precis kastat mig på soffan efter denna hektiska, men mycket roliga torsdag. Efter kontoret åkte jag till Designtorget på söder där kvällens event hölls i samarbete med just dem. De har ju så fina grejer och perfekta presenter till lilla pappa på fars dag. Tips tips! Hur som helst har jag i alla fall ett samarbete med designtorget och i samband med detta vill jag gärna tips om att de har ett event nu på lördag som ni är mer än välkomna till <3 Osa här (klick) . 

Under lördagens event har du chansen att kunna köpa fina presenter till pappa, eller kanske börja med julklappar, eller varför inte köpa en present till dig själv. Alla kunder som handlar får göra en valfri tatuering (stor som ett kreditkort). Självklart kunde jag inte låta bli att göra en tatuering och vad jag gjorde får ni se i ett annat inlägg.
Efter eventet åkte jag och M till Stureplan för mysig och romantisk middag. Fin torsdag <3

 Fina, underbara och urgulliga vicky gjorde mina tatueringar <3 Instagram här (klick)Älskar eventen extra när man får god fingerfood hehe svettig och glad efter tatueringen hehe. När jag blir nervös svettas jag såå lätt. Lite onödigt vetande om mig kanske.  Södermalm/slussen är ändå fint. Så mycket minnen från just denna plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *