Bloggflöde

På tisdag åker vi till Israel (Tel Aviv och Jerusalem)

Hej raringar!

Att söndagar ”förr i tiden” ansågs som en vilodag har helt och hållet vänt för mig och säkert dem allra flesta. På söndagar brukar jag fixa med ALLT hemma som jag sällan hinner med annars. Jag planerar veckans outfits, samarbeten, vad som ska upp i mina kanaler och så vidare. Söndagar burkar också vara veckans riktiga städar och tvätt dag och det är exakt så det har varit idag. Förutom detta mindre roliga har vi haft picknick i solen, ätit gelato och bara njutit av den Svenska sommaren. Nu sitter jag hemma på soffan innan jag ska ge mig ut på en PW.

Har kikat runt lite på nätet angående vår prerssersa som går av stapeln på tisdag. Har faktiskt varit och är lite nervös får vår vistelse i Israel då UD avråder en ifrån att åka. Känns lite läskigt och har såklart sån respekt för detta. Vi kommer iaktta största försiktighet och försöka vara på vår vakt hela tiden. Dock är det svårt att ”skydda sig” ifrån fallande föremål från himlen. Det kan komma att bli så att flyglarmet går och då är det bara att leta upp närmsta skyddsrum.Håll tummarna för oss och att allt går bra. Att fira Pride i Tel aviv kommer vara så kul och att få vara en del av detta press team ser har veklingen fram emot. Vi kommer att bo i både Tel Aviv och Jerusalem. Ni kommer såklart få hänga med i alla mina kanaler och givetvis också på You Tube. Jag har till och med lagt vantarna på en sprillans ny (svindyr) liten vlog-kamera. Ska bli himla kul att testa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *