Bloggflöde

Paket, mail, signerat kontrakt och lunch

Hej älsklingar!
Vågar man tro att våren är på väg nu? Man kan väl bara hoppas. I morse var jag uppe tidigt för att svara på mail, promenera min dagliga runda och sedan hämta paket. Har fått två stora lådor och jag har ingen aning om vad det kan vara. Men så är det ju alltid. På tal om paket var min käre far med mig och hämtade paket i söndag. Lådan var lika stor som jag och i den rymdes ett res-väsk-set. En kabinväska och en stor väska. OM jag blev glad <3 Ni ska få se bilder på dessa senare.
Igår signerade jag faktiskt på papper för ett nytt samarbete. Jag var ju på två möten igår och båda två gick så bra. Om bara några dagar kan jag avslöja vilka nya samarbeten jag har fått. Känns så kul!

Nu ska jag dricka andra koppen kaffe för idag sedan ska jag göra mig i ordning för dagens lunchdejt.
Hörs senare.
Puss och kram vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *