Bloggflöde

Pane Vino, södermalm

Min fredags spenderades med dem absolut bästa tjejerna jag vet <3 Vi åt middag på den Italienska restaurangen Pane Vino. Ligger precis bakom Zinkensdamms T-bana. Boka bord i tid om ni önskar besöka dem. Julia hade fixat ett bord till oss, ute dessutom. Maten var så god och inte minst deras pannacotta. Jösses! Ironiskt nog skulle jag inte ha en efterrätt, men efter att mara Beställt in en till henne själv var jag tvungen att smaka och vips var den borta. Detta är jag i ett nötskal… Efter middagen här traskade vi bort till Morfar GInko på Mariatorget. Här blev det drinkar och bröllopsplanering med två av mina fantastiska tärnor. Jag är så lycklig som har så fina vänner i mitt liv. Efter Morfar Ginko gick vi längst med Hornsgatan och avslutade kvällen på Häktet. Sån fin kväll. Oj oj!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *