Resor

Pietro Nolita och lesbisk bar i New York

Hej fina läsare! Nu är det sen natt hemma, men här är klockan bara strax efter 20 på kvällen. Jag känner mig fortfarande jetlaggad. Men i och för sig kanske jag är extra seg idag eftersom att det blev en del att dricka igår…Innan jag åker till en annan stad så gör jag en noggrann research på vilka restauranger / hak jag vill besöka.. Igår blev det två av dem som jag hade på listan. Först ut var den otroligt instagram-vänliga restaurangen ”Pietro Nolita”  som ni hittar i Soho på adress: 174 Elizabeth St, New York, NY 10012. Här serveras det otroligt goda drinkar och fantastisk Italiensk mat. Jag tog risotton och M Gnocchi. Vi båda älskade det. Så mycket smak 🙂

Mätta och belåtna tog vi en taxi ett par kvarter uppåt på Manhattan  till destinationen ”Cubby Hole”. Denna lesbiska bar blev jag rekommenderad på Instagram av den före detta L-world- Kiyomi. Älskar att connecta med folk via Instagram. Här var det ett jäkla drag. Så himla underbart ställe med så skön stämning. Precis allt har var tvärt emot Sveriges flat-liv. Det bjöds på shots, skönsång och cupcakes haha. Vi hade så kul. Senare under kvällen kom min Sandra som bor här. Så kul att få prata ikapp och kramas med henne. Pietro Nolita, lägg denna restaurangen på minnet mina vänner.”Pink as fuck” som det stod lite överallt Här på Cubby hole
281 W 12th St A, New York, NY 10014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *