Bloggflöde

Pom och Flora Odengatan – brunch

Idag hade jag och min bästis brunch-dejt på mitt gamla favorit-hak i Vasastan. Här var jag nästintill varje helg när jag bodde i dessa områden. Det bästa med Pom och Flora är ändå att de har ett enormt stort frukostutbud ända fram till klockan fyra. Ett tips är att vara på plats tidigt för att ha en chans att få ett bord och att slippa undan den värsta ruschen. Alla bakis människor brukar ju trilla in strax innan klockan tolv haha. Som tur är var jag inte en av dem idag, utan jag och Maria var på plats redan klockan halv elva. Vi båda tog toastade mackor fast med olika pålägg. Jag älskar ju avokado så det fick bli en avokadoröra och annan till. Sååå gott!
Efter denna fantastiska brunch gick vi en promenad till humlegården där vi satt och pratade om livet i allmänhet, kärlek och en massa annat. Så mysigt att starta lördagen såhär.
Nu ska jag ta en powerwalk och sen förbereda mig inför kvällens tillställning hehe.
Puss och kram

3 thoughts on “Pom och Flora Odengatan – brunch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *