Bloggflöde

Rehab och pepp inför veckan..

Hej fina läsare!
Snacka om att jag haft en hektisk helg… Jag måste lära mig att försöka vila under de dagar jag kan unna mig ledighet, men eftersom jag har så många jobb och samarbeten är det svårt. Jag älskar ju att jobba och att inte få göra det är en stress i sig. Det är en konst att bara vara. Hur som helst så kommer jag spenderade denna söndagskväll med spa hemma. Det är avkoppling för mig. Hittills idag har jag städat, förberett samarbeten, packat upp samarbeten och plockat upp all shopping från Ullared. Vi var där på vägen hem från Halmstad  och givetvis hoppade vi in på Gekås och brände ett par tusen var… Det blir lätt så. Köpte i alla fall hur mycket fint som helst.

Nu är lägenheten så fin och ännu finare blir den i morgon då pappa kommer hit och hjälper mig att borra hål i väggen där dem nya tavlorna ska få hänga. I ett samarbete med Poster Store har jag fått välja ett att par posters och ramar till vår nya lägenhet. Jag valde såå fina motiv och ramarna i mässing passar så bra med övrig inredning.
Med min rabattkod ”emmajennie” får ni hela 30% rabatt på deras posters 😀 In och shoppa vetja. Det finns inget finare och mer personligt än fina prints på väggarna <3 Ni kommer att få se mitt resultat när bilderna är uppe!

Här står jag och poserar med ett nytt duschskum. Min nya älsklingsprodukt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *