Allmänt

Relationship goals

Jag har länge tänkt på hur en perfekt relation skulle se ut… För mig har tankarna kring det ”perfekta” förhållandet förändrats med åren. Förr kunde jag hoppa in i förhållanden bara för att jag var rädd för att vara ensam eller sökande efter ”Någon”.  Jag hade inga krav och kände att jag förtjänade att bli behandlad som jag blev..
Nu är det helt tvärt om. Jag älskar att vara hemma ensam, tänka och framförallt känna allt som kommer till mig. Jag är varken rädd eller känner att jag måste ha ”någon”. Däremot är jag en förhållandetjej. Jag längtar efter en fin relation där man känner att man är tillsammans med sin bästa vän. Jag vill ha roligt, känna att min flickvän pushar mig, jag vill kunna leva och dela alla livets stunder med en tjej som verkligen förtjänar min tid och allt jag ger. Jag vill att hon ska förstå mig, förstå när jag är ledsen, förstå mig utan att jag ens behöver öppna upp mig..  Åh!! såhär kan jag sitta och dagdrömma i flera timmar… Jag längtar såååå tills jag och min fru kan planera framtid, barn, landställe och familjeresor… Jag önskar mig ett harmoniskt, tryggt liv utan drama och ständig oro. Livet ska vara enkelt och detta med att lita på sin partner är en självklarhet.. Vardagen tillsammans med den för mig perfekta flickvännen skulle helt plötsligt kännas som ett liv i lyx ♥

Nu ska jag krypa till kojs.. Tanken var att jag skulle sova tidigt, men helt plötsligt svävade jag iväg och fastnade i annat.
Godnatt hjärtan!

 

One thought on “Relationship goals

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *