Bloggflöde

Resa och se världen

Hej fina ni!

Just nu, i skrivandets stund sitter jag på Arlanda Terminal 5 och väntar på att få borda vårt flyg. Utsikten är startbanor, flygplan och en massa förväntansfulla människor. Jag är helt klart en av dem.
Denna gång åker jag och Maria till Israel, ett för oss nytt land och det är kanske just därför vi är extra exalterade. Vi ska resa jorden runt, vi ska upptäcka så många länder och städer som möjligt tillsammans. Det är vårt mål och det har det alltid varit. Både jag och M har samma drömmar och längtan efter att resa MER än vad vi redan gör. En dröm vi har är att flyga ner till USA, Kalifornien. Hyra en bild där och köra runt från stat till stat. Något annat vi vill göra är att flyga ner till Afrika för att se hur ett liv kan arta sig där. Vi vill åka på safari, tälta under öppen himmel och vandra i djungeln. Åh vilken dröm. Det finns så mycket att se, men så lite tid. Det är tur att jag rest hela mitt vuxna liv så att jag kan hinna med så mycket som möjligt hehe. Min bucketlist är lång och förhoppningsvis kommer jag att pricka av hela listan.

Att resa är det bästa som finns. Det finns ingenting man lär sig så mycket av som att resa och att upptäcka nya platser. Samla ihop ditt gäng och planera en jorden runt resa tillsammans. Detta kommer vara ett livslångt minne. Jag lovar.

En av dem bästa resorna någonsin. Italien roadtrip 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *