Bloggflöde

Saker jag längtar till…

– Dubai (såklart) hehe!
– Min bästis
– Hela februari månad. Kommer bli en ljuvlig månad med en massa lyx och mys.
– London en vecka i Mars
– Paris i Mars (eventuellt) – man kan väl längta ändå?

Mitt Goal i livet är att jobba med det jag älskar och kunna resa till mina dröm-resmål. Jag tycker jag har lyckats ganska bra med det 🙂 Ni som inte reser (varför ? haha). Men vad ser ni fram emot? Är det något speciellt ni sparar till? OCH för att förtydliga så reser jag INTE upp min blogg/influencer/mitt kontorsjobbs lön, utan pengarna jag reser för kommer från enskilda annonser i mina kanaler till exempel. Utöver detta har jag ett stabilt sparande och en trygg buffert. Annars skulle jag aldrig kunna slappna av och resa så mycket.
Idag blir det kontoret hela dagen sedan blir det en dejt med kvinnan i mitt liv <3

Så länge får ni se lite bilder från en resa jag och M gjorde tillsammans för exakt 3 år sedan (jösses vad tiden springer)
Här har ni en summering av vår 8 dagars resa till Marrakesh, Marocko

Jösses vad mycket bättre jag blivit på att hantera min kamera, fota och Redigera (!!).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *