Bloggflöde

Satin Lipstick – Kicks

Jag är så stolt över mitt samarbete som jag har tillsammans med Kicks <3 Jag skulle INTE kalla mig en beauty nörd, men ack så tacksam jag är över dessa samarbeten. Jag älskar ju skönhet, smink och hårvård. Älskar framför allt att testa nya spännande produkter. Min senaste favorit är ju detta nya läppstift krån Kicks. Serien heter ”satin lipstick” och innehåller en massa vårdande ingridienser för läpparna, bland annat avokodaolja. Detta läppstift lägger sig så fint utan att hamna i ”veck” eftersom det är så återfuktande. Precis i min smak. Tack kicks för detta.
De har ju en tjänst som de erbjuder i deras flagship burik i Gallerian här i Stockholm. Tjänsten heter ”more of your lips” spana in det vetja 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *