Bloggflöde

Shoppa hudvård med hjärtat

Desto äldre jag blir, desto mer intresserad och mån blir jag om mina produkters ingredienser. Förr struntade jag i vad mitt smink, tvättmedel och hudvårdsprodukter innehöll. Så länge dem luktade gott och gjorde sitt jobb brydde jag mig inte så mycket.

Idag tänker jag helt tvärt om och intresserar mig istället för innehållet i mina favoritprodukter. Jag läser noga på innehållsförteckningar och slopar genast produkter som inte faller inom mina krav. Det är så viktigt att ge huden bra produkter, mycket viktigare än vad man kan tro. Dem första produkterna jag började med att byta ut hemma hos mig var all hårvård. Att massera in starka kemikalier i min känsliga hårbotten är inget alternativ längre… Efter att jag bytte ut detta så valde jag bort ”vanliga” deodoranter. Numera använder jag bara Schmidts egna krämiga och helt underbara deo sticks. Dessa är helt fria från aluminium, ftalater och parabener. Parabener är ett av dem ämnena jag försökt undvika så länge jag kan. Men det är svårare än vad man kan tro eftersom parabener finns i allt (nästintill). Jag tycker sidan www.softskin.se känns så trygg att handla på. För allt jag hittar där är bra för både dig och miljön. Softskin har det mesta man behöver för ansikte och kropp. De säljer bland annat hårfärger, smink, borstar och såklart mycket mer. Ta er en kik om ni vill ge er hud och kropp det snällaste <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *