Bloggflöde

Skola, lunch, shopping

Hej raringar!
Nu har jag officiellt sommarlov, kändes så märkligt att vara tillbaka i skolan idag. Men presentationen av mitt arbete gick bra 🙂 Efter timmarna i skolan var jag iväg på ett möte, sedan mötte jag upp tjejen i stan för sen lunch. Bredvid oss på restaurangen hade vi ett sällskap som satt och stirrade hela lunchen. Jag fick inte för mig att fråga vad det var frågan om. Man kan titta, men att stirra är bara oartigt. Jag har inga problem med att titta på folk (eller att bli tittad på) men möter jag någons blick så ler jag eller ger en komplimang. Jag har verkligen problem med folk som stirrar… Aja. Efter lunchen var vi inne på NK och en massa andra butiker runt omkring. Jag kom hem med två jackor, jeans, en klänning och två blusar haha. Jag som inte alls hade planerat att shoppa. Men jag kunde liksom inte stå emot. Så glad över mina nya plagg. Dock inget från rean…

Nu ska jag jobba i ett par timmar. Har en hel del deadlines, faktureringar och annat jobb som måste göras. Vi hörs senare!
Puss och kram

såhär har jag sett ut idag! H&M-budgetplagg, Louis vuitton och Lily and rose smycken  det gör lika ont i mig varje gång jag vistas på denna gata. Drottninggatan <3  mitt sällskap var såå trött haha…. Tror hon sover här

2 thoughts on “Skola, lunch, shopping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *