Bloggflöde

Sovmorgon, långa frukost och solig promenad

God morgon älskade ni <3
Kan nog säga att jag vaknade upp till den bästa söndagen på lääänge. Inte nog med att jag har världens bästa älskling att dela livet med så letade sig solen in mellan gardinerna här på Villa Källhagen. LYCKA <3  Tänk att solen kan göra en extra glad och pirrig. Vågar såklart inte tro att våren är påväg än..
Just i skrivandets stund sitter vi och äter en härlig frukost här på hotellet. Jag är ju inte så stor i maten på morgnarna, men har jag ingen stress så kan jag lugnt sitta och äta i timmar. Jag bloggar och M läser tidningen. Om en liten stund ska vi ut på en promenad, men innan dess blir det att vila igen. Lata söndagar utan måsten. Ja tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *