Bloggflöde

Spontan utekväll – Boulebar Tanto

God morgon hjärtan!
Trots att jag svepte både rosé, bubbel och cider igår känner jag mig på ett ljuvligt humör. Pigg som en lärka är jag också. Ibland kan verkligen utekvällar ge mig mer energi dagen efter. Det är som att jag samlar på mig lycko-feelings för dagen efter.
Igår var vi och badade, käkade lunch och myste i Nacka. Ni ska få se bilder från detta efter att jag lagt över dem från kameran hehe. Efter detta åkte vi hem till mig och skålade i rosé-bubbel innan vi åkte till Smaka på Stockholm (igen). Här var vi en snabbis innan vi spontant åkte till Tanto och tog lite drinkar på Boulebar. Jösses vilket trevligt hak. Hit vill jag givetvis igen!! Jag älskar verkligen att hänga på söder. Utan vetskap om fakta så känns det mer ”gay friendly” på söder. Jag älskar mitt Östermalm, men när det kommer till utgångar och barhäng föredrar jag söder..
Nu ska jag på utflykt, men mer om det senare. Här kommer ett gäng bilder från min lördagskväll. Enbart mobil-biler. Vad föredrar ni förresten? Mobil-/eller kamera-bilder?
puss

Som ni ser var vi långt ifrån ensamma hehe
Fish-taco Street food kan ändå vara det godaste
ser lite besviken obekväm och besviken ut på grund av att 1. snubben bakom raggade (hur beter man sig egentligen när snubbar raggar och man vill vara trevlig men ändå inte ge förhoppningar?)
2. Min äppelcider smakade kantstötta och ruttna äpplen. MEN det spelar ingen roll, för det var hur trevligt som helst. Älskar Tanto! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *