Bloggflöde

Springa-till-mataffären-outfit

Hej fina ni!
Som ni vet är jag inne i en speciell period just nu. Det ät nämligen så att jag är hemma och tar hand om en sjuk sambo. Det är inget allvarligt, men jag vill finnas där för henne. Exakt på det sättet som hon hade funnits för mig om det hade varit ombytta roller.
Jag mår helt Ok, men känner att mitt jobb stannar av lite, därav lite glesare inlägg. Det ska bli bättre här inne, det lovar jag. Nu är jag hemma efter lite ärenden på posten och i mataffären. Så har min mataffärs outfit sett ut. Tråkigt att precis all snö är borta. Föredrar kyla och snö alla dagar i veckan framför regnigt, blött och grått Stockholm…

Hoppas ni mår bra och Tusen tack för alla roliga frågor jag fick på min Insta Dm. Jag valde att bara svara på ca 10% då det var många lika frågor, icke rumsrent och så vidare.

Ta hand om varandra nu så hörs vi senare!
Puss och kram på er

Min mysiga tröja kommer ifrån Chiquelle. Byxor Zara och väska Gucci.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *