Bloggflöde

Ställ era frågor <3

God morgon fina läsare!
Först och främst måste jag säga att jag älskar livet med vår mysiga lilla katt. Han är så otroligt snäll, mysig och social. Precis så som jag önskade att en katt skulle vara 🙂
Just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe med datorn i famnen och Sasha kramandes bredvid mig. Om en liten stund ska jag ta mig in till Stureplan för jobb på byrån hela dagen. Så kul! Just nu är livet himla bra, känns som att allt börjat rulla på i rätt riktning igen.
MEN jag får en hel del frågor om ALLT. Så undrar ni något får ni mer än gärna lägga en kommentar så svarar jag på dem i ett inlägg.
Ha nu en fantastisk onsdag. Puss på er!

Blus från Forever21 och skal här (klick) 

ANGE KODEN AWSE20 för hela 20%rabatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *