BloggflödeDJ

Stronger Rabattkod – 20% RABATT PÅ ALLT

God morgon mina älskade läsare!
Om bara en liten stund är det dags för mig att pinna till gymmet i mitt nya set från STRONGER.Som jag sagt innan så bor jag i mina set från Stronger. Jag är kär i dem. Inte mins i detta sockersöta rosa set. Shortsen och toppen är så sköna och ingår i deras senaste ICE CREAM sortiment.
-klicka här för att shoppa till grymma priser  

Rabatten gäller under hösten 2019 också 

-OBS Inlägget innehåller adlinks – 

Har ingen rabattkod just nu.. Kommer det en så uppdaterar jag er då <3

Nu ska jag köra en liten lista på 5 saker ni kanske inte visste om mig…

1. Jag har otroligt mycket födelse märken / fläckar / prickar. När jag var yngre hade jag såna otroliga komplex över dessa och mådde dåligt. Idag tycker jag att dem är charmiga och gör mig till den JAG är. Dock så ska jag faktiskt iväg och ta bort några (då vissa skaver mot kläder).

2. Jag älskar att plugga / lära mig nya saker. Jag suktar alltid efter något nytt att lära. Jag älskar utbildningar och kurser. Jag älskar också att prata med äldre människor om deras liv / historia.

3. När jag var liten var jag en otrolig ensamvarg och osocial. Det berodde mest på att jag var så oerhört blyg och tystlåten. Jag älskade att vara hemma ensam. Jag pysslade, sydde, virkade och målade. Liten tant redan då.. haha

4. Jag har alltid varit väldigt bra på att spara / hushålla med pengar. Jag sparade alltid min veckopeng när jag var liten och slog till när jag verkligen ville ha något. Detta har följt mig än idag. Och det måste jag säga är en BRA egenskap.

5. Jag älskar bubblor. Champange, cava, Loka. Ja you name it.

6. Jag skriver listor varje dag. Listor om precis allt. Det kan tex vara vad jag ska handla, vad jag ska göra, vart jag vill resa, drömmar, hur dagen har varit osv.

7. Jag har nästintill ALLTID en hint av brun utan sol på mig. Året runt. Jag är så oförskämt vit/ blå och har sån respekt för solen. Jag har aldrig vant min kropp vid soljus. Jag älskar att vara ute, men att sitta och ”steka” i solen är inte min grej.

8. Jag är väldigt ljushårig naturligt och har sååå ljusa fransar / ögonbryn att dem knappt syns.

9. Jag gjorde slut med min första pojkvän för exakt 9 år sedan och sedan dess har jag inte haft någon kille 🙂

10. Jag är beroende av att ha något på läpparna. Lipsyl, läppglas, läppstift osv.

7 thoughts on “Stronger Rabattkod – 20% RABATT PÅ ALLT

  1. Hej! 💕 Så fina träningskläder! 👌
    Men får tyvärr inte din rabatt kod ”EMMAJENNIE20” att funka.. 😔
    Hälsningar Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *