Bloggflöde

Sushi, vin och barhäng med bästis

Det finns ingen som hon. Min bästis Challe <3 Jag är så lycklig över att jag har så fina vänner runt mig. Jag känner mig så ”hemma” med dem. Ni ger mig allt det där jag alltid sökt hos vänner. Igår hade jag min Challe över hos mig. Jag bjöd på bubbel, rosé och sushi. Det är något vi alltid ätit tillsammans och min sushi runt hörnet är så bra! Eftersom Chaööe bor i London ses vi (tyvärr!!) inte så ofta som jag hade änskat så vi hade ju såklart en massa att ta igen. Vi pratade mitt kommande bröllop, galna minnen vi skapat tillsammans och framtidsmål. Min största önskan är ju att hon flyttar hit igen. Jag hade varit världens lyckligaste vän då. Men vet, en dag kanske hon är ”klar” med London, men vet ju faktiskt inte hur framtiden ter sig och skönt är väl det 🙂

Efter en massa gott här hemma åkte vi till Gamla stan och Secret Garden för ännu lite mer gott. Här var det en massa fest-glada semester-firare. Blir alltid så glad av stämningen där. Idag känner jag mig lite bakis och seg om jag ska vara helt ärlig. Oftast så dricker ju jag bara 1-2 glas bubbel när jag är ute. Men igår blev det desto mer och det känner jag av kan jag lova. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *