Bloggflöde

Svar på era frågor

För någon vecka sedan stod det ett mycket trevligt bud utanför min dörr, det var nämligen ett bud med mat. Jag älskar att få hem mat av olika företag 😃 Denna gång fick jag ett gäng rätter som man bara kunde slänga in i frysen och ta fram när man inte orkar laga mat. Idag var det en sådan dag. Jag orkade inte laga lunch så jag och hjärtat värmde en varsin rätt och satte oss ute på bryggan nedanför oss. Man får ju ändå passa på att njuta när solen är framme. Nu ska jag snöra på mig mina Nikes och ta en runda här i skogen. Sedan ska jag duscha, packa för Berlin (vilket kräver planering) och grilla tillsammans med sambon och pappa. Perfekt söndag!
Under bilderna har jag svarat på lite frågor som trillat in. Undrar ni något? Kommentera så svarar jag på så gott som alla <3
Puss

  

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
Om jag är inte är på kontoret på en dag brukar jag starta dagen med en promenad, frukost och sedan ut på något äventyr. Andra saker jag gör VARJE dag är att planera 1-2 instagram posts per dag, uppdatera bloggen 2-3 gånger per dag och redigera bilder. Är jag ledig en längre tid är jag ju alltid utomlands.

Har du någon partner nu? Det verkar vara oklart…
Yes! Vi har haft det lite fram och tillbaka. Men vi har varit ett par sedan ett år tillbaka <3

Vad prioriterar du när du är utomlands?
Helt klart BRA (lyxigt) hotell, bra mat och bra location. Att bo på ett sunkigt hotell förstör liksom hela upplevelsen av staden/resan. Rekommenderas inte..

Har du redan pluggat klart? Vad studerar/ var har du studerat?
Jag pluggar fortfarande. Men jag är galet bra på att multitaska både jobb och studier. Under hela mitt plugg har jag kombinerat mitt jobb som är alla mina sociala kanaler på 100% samt skola på 100%. Det går om man vill. Jag är fortfarande under studier och tar examen i december i år. 😃

Hur har du råd att resa så mycket?
Denna fråga får jag nog varje dag… Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det. Men som det smusslats om så tror folk att jag köper både väskor och resor på krediter/lån. MEN så är INTE fallet. Jag har inga lån eller kreditkort och jag har heller ALDRIG köpt något på avbetalning eller något jag inte har råd med. Jag lever ett gott liv och jag har kämpat för det. Jag skulle aldrig någon resa så mycket om jag inte hade de tillgångar jag har/haft.

kan du tänka dig att vara med en man igen?
i så fall får han se till att charma mig rejält i fall det ska ske. Men jag är i ett förhållande så nu är det ändå inte aktuellt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *