Bloggflöde

SVT FLATOR – 4 år sedan

Denna månad är det EXAKT fyra år sedan man kunde följa svt’s realityserie ”FLATOR” som spelades in året innan 2013. Har jag någon läsare från den tiden som fortfarande läser bloggen eller följer mig på övriga sociala kanaler? Hade varit så kul att få veta 🙂

Det är så mycket som har hänt sedan denna tid. Under denna period i mitt liv var min största rädsla att bli ensam kvar och lämnad. Jag gjorde allt i min makt för att få människor att tycka om mig. Att ha en partner räckte liksom inte. I själva verket hatade jag mig själv och jag ser osäkerheten i mig när jag tittar tillbaka på serien. Jag levde i ett destruktivt förhållande och mådde inte bra (jag och mitt ex hade givetvis BRA och fina perioder, men mycket var tufft och ohållbart). Jag önskar att jag kunde gå tillbaka till mitt 22 åriga jag och försöka säga att man lever för sig själv inte genom någon annan. Man måste faktiskt älska sig själv innan man kan älska någon annan  så klyschigt men sååå sant). Två halva cirklar kan omöjligt leva ett lyckligt liv tillsammans. Under inspelningstiden var det så otroligt mycket drama. Jag var otrogen i serien, min sambo och dåvarande tjej friar dagarna efter och det var alldeles för mycket fyllor från min sida och så vidare.

Det finaste jag tar med mig ifrån denna tid var att jag kom så nära en person som idag är min allra bästa vän, Charlotte. Vi träffades och umgicks redan år 2012, men det var året efter (alltså under inspelningen 2013) som vi fann varann.
Som jag sagt flera flera gånger tidigare så ogillar jag starkt när folk slänger ur sig kommentarer som ”oj jag trodde inte du var lesbisk” eller ”ska du inte sluta leka med tjejer nu”.. Detta handlar ju bara om okunskap, när ska detta vända hörrni?  Det finns fler lesbiska, bisexuella, eller kvinnor som gillar kvinnor som inte ser ut som en ”stereotypisk flata (hur nu hon ser ut)…

Summan av kardemumman och det jag ville ha sagt (förutom en liten thorowback) är att det spelar väl ingen roll vem man är kär i och hur hen ser ut? En läggning har ingen stil och inget kön.
Tack för mig *lyfter på hatten*

Sussa sött mina hjärtan <3

Här fotade vi  material till QX i en tom bar uppe på Skybar. Hur kunde jag gå i dessa klackar? Idag hade jag inte kunnat ta ett. enda. steg.
Ni kan läsa tidningen här (KLICK) detta spelade vi in ca 03 på natten.. End sättet att då vara ensamma och spela in såhär på en gata mitt på söder.  lite pressbilder vi tog på en båt  denna med 🙂

 

One thought on “SVT FLATOR – 4 år sedan

  1. Hur ju hängt med sen långt innan dess. Är inne sporadiskt och läser när livet tillåtet. Hoppas du har en fina sommar ❤️🌞🍾

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *